Vladyslav Sukhenko

h-index: 1
Кількість цитувань з усіх публікацій: 7
Журнали в яких є автор: 0
Співавторів: 1

Influence of the Power Parameters of Hydrogen-Free Nitriding in Glow Discharge on the Physicochemical Properties of 40Kh Steel

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, M. S. Stechyshyn, M. I. Tsepeniuk, A. A. Lytvynenko, N. M. Stechyshyna, V. P. Oleksandrenko, A. V. Martynyuk
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

DETERMINATION OF THE BIOLOGICAL VALUE OF CHOPPED SEMI-FINISHED PRODUCTS WITH A COMPLEX FOOD ADDITIVE ENZYMATIC METHOD

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Nadia Sonko, Оксана Штонда
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Synthesis of the control system for the positioning pneumatic drive of shut-off fittings according to the criteria of technological efficiency

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Volodin Oleksandr, Liudmyla Kryvoplias –Volodina, Valerij Myronchuk, Serhii Tokarchuk, Oleksandr Gavva
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Extension of the term of storage of semi-smoked sausages of the Krakivska type at the expense of processing with water propolis extract of Pcheloprodukt Company

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 1

Опубліковано: 25-12-2021

Журнал: Food Resources
Автори: Vladyslav Sukhenko, Dmitriy Soldatov, Оксана Штонда, Yevhenii Sukhenko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Investigation of hydrodynamics of valve plates

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Опубліковано: 20-12-2020

Журнал: Food Resources
Автори: Vladyslav Sukhenko, Denys Cherevashko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Improving the quality of milk dispersion in a counter-jet homogenizer

Кількість посилань: 1

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Vadym Oleksiienko (Вадим Олексієнко), Дмитро Павлович Журавель (Dmytro Zhuravel), Kyrylo (Кирило) Samoichuk (Самойчук), Надія Паляничка Nadiia (Nadiya) Palianychka (Palyanichka), Leonora Adamchuk, Olga Shanina, Natalia Slobodyanyuk, Serhii Petrychenko, Ivan Galyasnyj
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Methods for determining the botanical origin of honey

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Olha Lisohurska , Volodymyr Vyshniak, Dina Lisohurska, Leonora Adamchuk, Olga Shanina, Ivan Galyasnyj, Natalia Slobodyanyuk, Tetiana Bilotserkivets, Oleksandra Akulonok
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Adaptation of electronic scanning microscopy methods for investigation of pollen grains

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Опубліковано: 20-06-2020

Журнал: Food Resources
Автори: Vladyslav Sukhenko, Skoryk Mykola, Leonora Adamchuk
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Adaptation of electronic scanning microscopy methods for investigation of pollen grains

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Опубліковано: 20-06-2020

Журнал: Food Resources
Автори: Vladyslav Sukhenko, Skoryk Mykola, Leonora Adamchuk
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Modelling of the process of vybromechanical activation of plant raw material hydrolysis for pectin extraction

Кількість посилань: 4

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Alexandr Litvinenko, Mikhailo Mushtruk, Igor Palamarchuk, Lidija Korets, Sergii Ulianko, Olena Deviatko, Natalia Slobodyanyuk, Vladislav Dudchenko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Substantiation of basic stages of gluten-free steamed bread production and its influence on quality of finished product

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Mikhailo Mushtruk, Natalia Miedviedieva, Володимир Василів, Olga Shanina, Yurii Sukhenko, Тетяна Розбицька, Tetyana Gavrysh, Myroslav Stechyshyn, Sergii Minchenko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Research on milk homogenization in the stream homogenizer with separate cream feeding

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 1

Автори: Vladyslav Sukhenko, Jury Sukhenko, Ольга Володимирівна В’юник (Olga Viunyk), Дмитро Павлович Журавель (Dmytro Zhuravel), Kyrylo (Кирило) Samoichuk (Самойчук), Дмитро Олександрович (Dmytro) Мілько (Milko), Leonora Adamchuk, Denisenko Sergey, Andrii Bondar
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Development of gluten-free non-yeasted dough structure as factor of bread quality formation

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Mikhailo Mushtruk, Natalia Miedviedieva, Tatyana Rozbytska, Ivan Galyasnyj, Tetyana Gavrysh, Olga Shanina, Kateryna Dugina, Natalia Slobodyanyuk, Yuriy Sukhenko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Use of ultra-high-temperature processing of raw milk to improve cheese quality

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Vladyslav Palamarchuk, Tetyana Semko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

ДОСЛІДЖЕННЯ ДІАСТАЗНОГО ЧИСЛА УКРАЇНСЬКИХ МЕДІВ

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Опубліковано: 10-11-2019

Журнал: Новітні технології
Автори: Vladyslav Sukhenko, Наталья Генгало, Олександа Акульонок, Leonora Adamchuk
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ВАРЕНИХ КОВБАС З ДОБАВКОЮ ПШЕНИЧНОЇ КЛІТКОВИНИ З ПЕКТИНОМ ГАРБУЗА

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Опубліковано: 10-11-2019

Журнал: Новітні технології
Автори: Vladyslav Sukhenko, Юрій Сухенко, В.В. Дудченко, Л.І. Корець
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

РОЛЬ ПИВА В СУЧАСНІЙ ІЄРАРХІЇ СЛАБОАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Опубліковано: 10-11-2019

Журнал: Новітні технології
Автори: Vladyslav Sukhenko, Denis Cherevashko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Production of Pumpkin Pectin Paste

Кількість посилань: 1

Кількість цитувань: 1

Опубліковано: 07-06-2019

Автори: Vladyslav Sukhenko, Mikhailo Mushtruk, Володимир Василів, Yurii Sukhenko, Vladislav Dudchenko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Mathematical modeling of the extraction process of oil-containing raw materials with pulsed intensification of heat of mass transfer

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 1

Опубліковано: 15-03-2019

Автори: Vladyslav Sukhenko, Liudmyla Tyshchenko, Tetyana Semko, Baituma Bissarinov, Lyudmila Kolyanovska, Igor Palamarchuk, Assel Mussabekova, Piotr Popiel, Mykhailо Mushtruk, Yuri Sukhenko, Volodymyr Vasuliev
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Mathematical Model of Corrosive-Mechanic Wear Materials in Technological Medium of Food Industry

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 2

Опубліковано: 16-06-2018

Автори: Vladyslav Sukhenko, Mikhailo Mushtruk, Yurii Sukhenko, Alexander Litvinenko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Studying the effect of the combined technology on durability of the shaft­type parts

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Natalia Miedviedieva, Miсhael Levitsky
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

KINETICS CHANGES OF ACIDITY MINCED MEAT FOR COOKED SAUSAGES

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Опубліковано: 26-03-2018

Журнал: Новітні технології
Автори: Vladyslav Sukhenko, Mikhailo Mushtruk
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Analysis and choice of coatings for increasing the durability of parts of diffusion units of sugar plants

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Yuriy Sukhenko, Natalia Miedviedieva
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Changing the quality of ground meat for sausage products in the process of grinding

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 1

Автори: Vladyslav Sukhenko, Vladimir Vasyliv, Yuriy Suсhenko, Mikhailо Mushtruk, Yuriy Boyko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал: