Halyna Andronovych

Академічний індекс: 0
Кількість цитувань з усіх публікацій: 0
Журнали в яких є автор: 0
Кількість публікацій: 7
Співавторів: 1
Кількість публікацій: 7

Influence of flax oil seeds on formation structural and mechanical properties of wheat dough

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Автори: Halyna Andronovych, V. Piddubnyi, Yu. Bondarenko, O. Bilyk
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

МУЛЬТИНУТРІЄНТНИЙ ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ НАПІЙ

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Halyna Andronovych, Юлія Куриленко, Олександр Куракін
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

STUDY OF DOUGH FERMENTATION PROCESS WITH FLAX SEEDS

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Опубліковано: 26-12-2023

Журнал: Food Science and Technology
Автори: Halyna Andronovych, Olena Bilyk, Oksana Naumenko, Yulia Bondarenko, Kaprelyants Leonid
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

ОПТИМІЗАЦІЯ ПАРАМЕТРІВ ЗАМОЧУВАННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Опубліковано: 06-03-2023

Журнал: Biota Human Technology
Автори: Halyna Andronovych, Oksana Kochubei-Lytvynenko, Olena Bilyk, Yulia Bondarenko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Studying the influence of golden flax seeds on the process of formation and maturation of wheat dough

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Автори: Halyna Andronovych, Yulia Bondarenko, Olena Bilyk, Oksana Kochubei-Lytvynenko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

The use of golden flax seeds and oats sourbread in the production of wheat bread

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Автори: Halyna Andronovych, Oksana Kochubei-Lytvynenko, Olena Bilyk, Лариса Михонік, Yulia Bondarenko, Inna Getman
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

STUDY OF THE INFLUENCE OF BUCKWHEAT FLOUR AND FLAX SEEDS ON CONSUMPTION PROPERTIES OF LONG-STORED BAKERY PRODUCTS

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Опубліковано: 31-07-2019

Журнал: EUREKA Life Sciences
Автори: Halyna Andronovych, Larysa Mykhonik, Yulia Bondarenko, Olena Bilyk, Inna Hetman, Oksana Kochubei-Lytvynenko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал: