Цитується авторами:
Автор: Vladyslav Sukhenko , публікації з яких цитували: 6 , процитовані публікації: 8
Публікації з яких цитували:
Production of Pumpkin Pectin Paste

Кількість посилань: 1

Кількість цитувань: 1

Опубліковано: 07-06-2019

Автори: Vladyslav Sukhenko, Mikhailo Mushtruk, Володимир Василів, Yurii Sukhenko, Vladislav Dudchenko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Improving the quality of milk dispersion in a counter-jet homogenizer

Кількість посилань: 1

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Vadym Oleksiienko (Вадим Олексієнко), Дмитро Павлович Журавель (Dmytro Zhuravel), Kyrylo (Кирило) Samoichuk (Самойчук), Надія Паляничка Nadiia (Nadiya) Palianychka (Palyanichka), Leonora Adamchuk, Olga Shanina, Natalia Slobodyanyuk, Serhii Petrychenko, Ivan Galyasnyj
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Modelling of the process of vybromechanical activation of plant raw material hydrolysis for pectin extraction

Кількість посилань: 4

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Alexandr Litvinenko, Mikhailo Mushtruk, Igor Palamarchuk, Lidija Korets, Sergii Ulianko, Olena Deviatko, Natalia Slobodyanyuk, Vladislav Dudchenko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

(К) PROBLEMS AND WAYS OF INCREASING THE ENERGY EFFICIENCY OF THE SUGAR FACTORY

Кількість посилань: 1

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Наталія Слободянюк, Natalia Miedviedieva
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

(К) REGULATORY STANDARDS OF HONEY SAFETY AND QUALITY

Кількість посилань: 1

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Nataliya Silonova, Kateryna Pylypko, Leonora Adamchuk
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Процитовані публікації:
Цитується автором Vladyslav Sukhenko: 1 разів
Extension of the term of storage of semi-smoked sausages of the Krakivska type at the expense of processing with water propolis extract of Pcheloprodukt Company

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 1

Опубліковано: 25-12-2021

Журнал: Food Resources
Автори: Vladyslav Sukhenko, Dmitriy Soldatov, Оксана Штонда, Yevhenii Sukhenko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Цитується автором Vladyslav Sukhenko: 1 разів
Production of Pumpkin Pectin Paste

Кількість посилань: 1

Кількість цитувань: 1

Опубліковано: 07-06-2019

Автори: Vladyslav Sukhenko, Mikhailo Mushtruk, Володимир Василів, Yurii Sukhenko, Vladislav Dudchenko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Цитується автором Vladyslav Sukhenko: 1 разів
Research on milk homogenization in the stream homogenizer with separate cream feeding

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 1

Автори: Vladyslav Sukhenko, Jury Sukhenko, Ольга Володимирівна В’юник (Olga Viunyk), Дмитро Павлович Журавель (Dmytro Zhuravel), Kyrylo (Кирило) Samoichuk (Самойчук), Дмитро Олександрович (Dmytro) Мілько (Milko), Leonora Adamchuk, Denisenko Sergey, Andrii Bondar
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Цитується автором Vladyslav Sukhenko: 1 разів
Changing the quality of ground meat for sausage products in the process of grinding

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 1

Автори: Vladyslav Sukhenko, Vladimir Vasyliv, Yuriy Suсhenko, Mikhailо Mushtruk, Yuriy Boyko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Цитується автором Vladyslav Sukhenko: 0 разів
Methods for determining the botanical origin of honey

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Olha Lisohurska , Volodymyr Vyshniak, Dina Lisohurska, Leonora Adamchuk, Olga Shanina, Ivan Galyasnyj, Natalia Slobodyanyuk, Tetiana Bilotserkivets, Oleksandra Akulonok
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Цитується автором Vladyslav Sukhenko: 2 разів
Mathematical Model of Corrosive-Mechanic Wear Materials in Technological Medium of Food Industry

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 2

Опубліковано: 16-06-2018

Автори: Vladyslav Sukhenko, Mikhailo Mushtruk, Yurii Sukhenko, Alexander Litvinenko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Цитується автором Vladyslav Sukhenko: 0 разів
Analysis and choice of coatings for increasing the durability of parts of diffusion units of sugar plants

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 0

Автори: Vladyslav Sukhenko, Yuriy Sukhenko, Natalia Miedviedieva
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Цитується автором Vladyslav Sukhenko: 1 разів
Mathematical modeling of the extraction process of oil-containing raw materials with pulsed intensification of heat of mass transfer

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 1

Опубліковано: 15-03-2019

Автори: Vladyslav Sukhenko, Liudmyla Tyshchenko, Tetyana Semko, Baituma Bissarinov, Lyudmila Kolyanovska, Igor Palamarchuk, Assel Mussabekova, Piotr Popiel, Mykhailо Mushtruk, Yuri Sukhenko, Volodymyr Vasuliev
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал:

Автор: Iryna Osypenkova , публікації з яких цитували: 1 , процитовані публікації: 1
Процитовані публікації:
Цитується автором Iryna Osypenkova: 1 разів
Extension of the term of storage of semi-smoked sausages of the Krakivska type at the expense of processing with water propolis extract of Pcheloprodukt Company

Кількість посилань: 0

Кількість цитувань: 1

Опубліковано: 25-12-2021

Журнал: Food Resources
Автори: Vladyslav Sukhenko, Dmitriy Soldatov, Оксана Штонда, Yevhenii Sukhenko
Посилання:
Цитування:
DOI: {{citation.doi}}

Опубліковано: {{citation.publicationDate}}

Журнал: